Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse, läs mer här. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används

Om Oss

Ö-vik Latino Club är en förening för dansintresserade och då framför allt salsa och andra latinodanser.
Klubben startades under våren 2006 av ett gäng salsaentusiaster i olika åldrar.

Vår målsättning är att anordna danskurser, träningar och andra danstillfällen i Örnsköldsvik. 
 
Vi hoppas att få fler att få upp ögonen för salsa och andra latinamerikanska danser, fortsätta utvecklas inom danserna men framför allt ha roligt tillsammans.

Detta genom att anordna kurser, både för nybörjare och fortsättningsnivå, genom att anordna workshops och fester samt öppen praktika varje vecka.

Om du aldrig provat på Salsa förut så är det hög tid att göra det nu! Du kommer inte att ångra dig...

Varför ska du lära dig dansa Salsa?

Salsa är en otroligt spridd och populär social dans. Man kan hitta salsa-klubbar överallt i världen, framför allt i spansktalande delar men också i resten av välden. 
I sverige kan man hitta regelbundna klubbar, fester och öppna praktikor i de flesta lite större städerna. Närmast är Umeå där det ordnas stora fester med mycket folk minst en gång i månaden med alla kategorier, nybörjare och erfarna. I Ö-vik har du också stora möjligheter att träna och utvecklas, då på kurser, praktikor och fester som klubben anordnar.

Föreningen

Föreningens stadgar finns att läsa här.

Medlemskap

Medlemskap i föreningen för närvarande kostar 100 kronor.
Som medlem får du rabatterat pris på våra fester, vara med på salsa-praktikor samt rabatt på dansskor hos dansskor.se

Medlemskap i föreningen och kursavgifter kan betalas in på föreningens plusgirokonto i Nordea. Vid betalning, uppge namn och skicka även ett mail till info@oviklatinoclub.se med kontaktinformation samt födelseår, om det gäller medlemskap.

Sidan sponsrad av: